MIN “MOODBOARD” INFÖR HÖSTGARDEROBEN……IL ” MOODBOARD” PER L’ARMADIO AUTUNNALE

GRÅTT,  GAMMELROSA OCH CAMEL

grå höst kläder 1.jpg

GRÅTT VÄRLDENS ELEGANTASTE FÄRG

Godmorgon bloggvänner!
Måndag morgon och en ny vecka står inför dörren! Det blir lite inspirations bilder då jag kände att jag själv behövde det denna morgon! Menieres sjukdom har också kommit för att hälsa på! Det är så otroligt konstigt, när jag är i Sverige har jag inga direkta känningar, så kommer jag tillbaka till Italien, bom, tillbaka som ett brev på posten. Är övertygad om att det är stressrelaterat!

rosa höst kläder_1

GAMMELROSA ” TOP NOTCH”

Och stressen just nu utgörs av att jag har NOLL kontroll över mitt hem! Min garderob är utspridd i 4 rum! Det är saker ÖVERALLT…jag vet att man skall börja på en liten yta och jobba sig framåt men jag börjar på alla ytor och jobbar mig bakåt genom att bara förflytta prylar, kläder böcker etc runt runt! En timme i taget säger proffsen, men jag blir uttråkad efter en minut! Däremot blir jag mer och mer övertygad om att ett organiserat hem tar bort mycket av stressen. Såg ett youtube klipp igår av en amerikanska som var världmästare i att organisera hem, lådor, garderober….smart Fru Galli, så växte ångesten sig ännu större!

camel höstfärger 1.jpg

CAMEL, SVART OCH LEOPARD

Dessa tre färger; grått, gammelrosa och camel kommer jag ha som mina accentfärger i årets höst / vinter garderob. Svart är och förblir min basfärg all times! Men jag gillar verkligen när man kombinerar samma färg i olika toner, det är super elegant! Ok dags att hoppa in i en dusch och göra sig redo för dagens stora uppgift: handla på supermarket 🙁 . Sedan lunch till S och i eftermiddag blir det att köra till dans och sedan gå på föräldramöte! Herr G är utomlands i 6 dagar!

Ha en fin start på veckan och VÄLKOMMEN oktober!

Con affetto Ceci

 

Bilder: Pinterest.com

 

2 thoughts on “MIN “MOODBOARD” INFÖR HÖSTGARDEROBEN……IL ” MOODBOARD” PER L’ARMADIO AUTUNNALE

  1. Jaså, det är en sådan måndag. Gå till gymmet och må bra. Kan du inte låta Anna organisera upp huset.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.