ITALIENSKA MÄN OCH ALLERGIER…..UOMINI ITALIANI ED ALLERGIE

LAW OF ATTRACTION

soluppgång moltrasio.jpg

GODMORGON MOLTRASIO

Godmorgon fina bloggvänner!
Hemma i Italien igen efter 2 härliga dagar i Stockholm. Skönt att få några dagar höstrusk, när jag kom in i bilen igår eftermiddag visade temperaturmätaren på 32 grader! Urk….för varmt!
Känner ni till uttrycket ” Law of Attraction” ? Det är mitt livsmotto! En väldigt kort sammanfattning av LoA är: en universell lag som säger att ” lika attraherar lika”, med andra ord innebär det att du skapar din egen verklighet, genom att allt det du fokuserar dina tankar och dina känslor på, attraherar du in i ditt liv!
Det händer mig ofta att jag tänker , oj vilket sammanträffande, vilken tur jag har eller “på tal om trollen”…..
Det var min otroligt intelligenta och duktiga syster som introducerade mig till denna filosofi! Tro mig, det funkar!

paolo_flytväst.jpg

SJÖMANNEN, SVENSK ELLER ITALIENARE????

LoA: När jag i onsdags skulle ta flyget till Stockholm såg jag två riktigt snygga italienare som stod i kön…..en av dem såg ut som George Michael i sina bästa stunder! Hur som helst tänkte inte mer på det förrän jag kom in i planet och hallåååå var tror ni jag fick sitta, just det, brevid GM! – Här skall jag visst sitta säger jag! – Vi väntade på dig säger GM…..sedan pratade vi i 2 1/2 h och vi sågs igen i går på planet hem!! Hehe…

Ibland undrar jag vad det blir av sjömannen: en varg i fårakläder eller ett får i vargakläder……Italien möter Sverige 🙂

soluppgång mot como.jpg

GODMORGON COMO ( SYNS LÄNGST BORT )

Jag har nog världens vackraste utsikt från min lägenhet. Jag älskar att komma hem! Snacka om att ha ” stöd i ryggen ” ( Feng Shui )!
Det finns bara en nackdel med att bo så här, jag börjar nysa efter typ en timma och ögonen o hals börjar klia! Jag upptäckte nämligen för några år sedan att jag är allergisk mot olivträd! Har ett i trädgården ( som alla andra ), så jag går konstant på antihistaminer när jag är här i Italien! Lite jobbigt men man kan ju inte få allt här i livet 🙂 .

Ha nu en riktigt härlig lördag!

Tror ni på ” Law of Attraction”?

Con affetto Ceci

3 thoughts on “ITALIENSKA MÄN OCH ALLERGIER…..UOMINI ITALIANI ED ALLERGIE

  1. Hej Cecilia! Tack för din mycket läsvärda blogg!
    Jag tror också på the Law of Attraction. Läste boken the Secret för många år sedan. Tyvärr glömmer jag ofta bort dessa kloka ord när livet blir svårt. Har nyligen gått igenom mycket stress inom familjen och tyckte att jag tappade bort mig själv och hade svårt att finna lösningar på problemen, men den här veckan minns jag igen boken the Secret och började läsa den igen. Samtidigt läste jag ditt inlägg om the Law of Attraction. Ingen tillfällighet, tror jag. Så tacksam för att kunna hjälpa mig själv med detta tankesätt!
    Kram
    Lena

    1. Jag upptäckte ” law of attraction” för bara ett år sedan! Men jag har levt efter den ”lagen” så länge jag kan minnas utan att veta om den….förstår du vad jag menar! Stor kram från Italien

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.