CECI’S MINGELSKOLA…….COME “MINGLE” SECONDO CECI

KÄNN AV DINA BEGRÄNSNINGAR

Ceci i fåtölj.jpg

GOING MINGLE

Godmorgon kära bloggvänner!
Jag tänkte dela med mig av livets skola…..gårdagens mingel 🙁 .
Regel nummer 1:
Ta reda på vilken typ av bransch minglet är organiserat för! Jag fick en inbjudan till ett mingel igår som jag trodde i min okunskap var ett generellt mingelparty! Det ösregnade och det gick inte att få tag i en taxi i hela Stockholm, så jag traskade dit! Utanför lokalen stötte jag på två damer som också verkade lite vilsna och det visade sig att de också skulle på samma party! Jag frågade lite försiktigt vad de jobbade med och de var i finansbranschen.  Det visade sig att ALLA på eventet jobbade i olika företag och institutioner inom finans……..HELP ME! Jag kunde lika gärna hamnat på ett mingelparty med enbart kärnfysiker! Jag har talets gåva och jag kan alltid få en konversation att bli positiv och trevlig…..men inte igår. Efter 30 minuter kände jag; bättre att dra än att göra bort sig totalt! Ursäktade mig till arrangörerna och sa att jag plötsligt fått kramper i magen. Skrattandes åt hela den absurda situationen gick jag tillbaka till hotellen och satte mig i baren!
Regel nummer 2:
Bättre fly än illa fäkta!
Regel nummer 3.:
VAR ALLTID DIG SJÄLV , då kan inget gå fel!

 

crocco boots.jpg

BRUNATE BOOTS I METALLCROCCO

Den prosecco satt riktigt fint kan jag tala om! En av kvinnorna jag träffade utanför och som jag pratade lite med i början av eventet visade sig vara utnämnd till årets entreprenör och i morse hade jag fått en vänförfrågan på fb utav henne…..så det kändes ju jätte roligt!

En annan otroligt rolig och “knasig” sak som hände mig igår var att jag sprang på 2 av Sveriges största och duktigaste bloggerskor ; 56kilo och Matplatsen  inne i en butik vid Sturegallerian! Helt underbara tjejer och vi fick en härlig pratstund med mycket skratt!

hallibut.jpg

HÄLLEFLUNDRA MED KLASSISKA TILLBEHÖR

Kvällens middag blev hälleflundra och 2 glas bubbel! Idag åker jag tillbaka tillbaka till Milano och högsommarvärmen. Personligen älskar jag höstrusket, höstmodet och höstmaten! Jaja det kommer väl så småningom till Comosjön!

Ha en fin fredag!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.