ETT MÅSTE NÄR JAG KOMMER TILL SVERIGE…..UNA COSA CHE DEVO FARE TUTTE LE VOLTE QUANDO VADO IN SVEZIA

SLUTA DUBBA

bookklub.jpg

GRYM FILM

Godmorgon kära bloggvänner!
Äntligen i Sverige om dock bara i två dagar! En sak som jag ALLTID försöker göra när jag kommer hem är att gå på bio. Jag älskar att gå själv och välja de filmer jag tycker om. Jag bokar alltid genom min sf app så jag får bästa platsen. Jag klarar inte av att se filmer dubbade på italienska…..det gör mig så ont! Men italienarna tycket det är toppen och tjatar ofta om hur många internationella priser de fått för sin professionella dubbning ! Grattis!
Igår kväll såg jag feel good filmen: BOOK CLUB….det var 99% kvinnor i biosalongen 🙂 . Superbra och härlig film så har ni inte sett den så gör det..

lösgodis_1.jpg

MIN MIDDAG IGÅR KVÄLL

Åhhhhh vad jag ÄLSKAR svenskt lösgodis, tack och lov så finns det inte i Italien ( Ikea har men det är inte gott! ). Jag köpte en rejäl påse som jag redan mumsat i mig under reklamen! Jag var så trött efter bion så jag gick till hotellet och la mig med en gång!

ceci scandic.jpg

CARPE DIEM TÄNKER CECI

Idag har jag två kunder på förmiddagen och ikväll skall jag gå på eventet ” URBAN MINGLE” här på Östermalm. Spännande! Jag går dit själv därför att det är stärkande för självkänslan att utsätta sig för jobbiga och lite tryckta situationer! Får se om jag får pratat med någon eller om jag blir stående själv i ett hörn hela kvällen 🙁 .

Ha en fin dag!

Con affetto Ceci

Bilder:Pinterest

2 thoughts on “ETT MÅSTE NÄR JAG KOMMER TILL SVERIGE…..UNA COSA CHE DEVO FARE TUTTE LE VOLTE QUANDO VADO IN SVEZIA

  1. Klart du kommer prata med folk på minglet ställ dig nära vattenhålet så är du nära folk. Sök gärna på att mingelskola så får du massa tips. T ex att inte prata för länge mer för framtida kontakter osv.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.