DEN SVENSKA FRISTADEN…..IL RIFUGIO SVEDESE

IKEA MILANO

ceci ikea.jpg

CECI MYSER I HÖSTINSPIRERANDE IKEASOFFA

Godmorgon mina bloggvänner!
Energinivåerna hägrar idag då mitt inlägg igår fick en fantastisk respons! Framförallt vill jag tacka alla utlandssvenskar som efter mitt inlägg på Fb gruppen ” UTLANDSSVENSKAR – Swedes Abroad” var nyfikna och gick in och läste! Hoppas ni stannar kvar 🙂 .
Home sweet home. IKEA , tack för att du finns! I söndags morse satte jag och bästis G oss i bilen och drog till etta av de stora IKEAvaruhusen i Milano! Om det inte är trafik så är vi där på ca 35 minuter. Vi började givetvis med cappuccino och kanelbulle i vanlig ordning. Sedan tog vi ett varv på övervåningen och slog oss till ro i de diverse miljöer som ikeadekoratörerna är så fantastiska på att skapa.

badrum blått.jpg

NEL BLU DIPINTO DI BLU

Tjejernas badrum fick en makeover, då det blev nya gardiner, växter och gulddetaljer! Vi har ganska stora badrum i lägenheten. Jag tycker faktiskt att det är smart att norpa lite yta från tex ett sovrum och göra lite större badrum! Särskilt när man har  16 och 11 åriga döttrar som skall dela på badrummet! När sjömannen kommer hem brukar han hänga nere hos mamsen och papsen .

badrum palm.jpg

BISAZZAMOSAIK, YANKEE CANDELS OCH GULD

Jag ÄLSKAR Bisazzamosaik i badrum! Alltså så vackert. Våra badrum gjordes för 19 år sedan och är lika fina och klassiska som då! På övervåningen har vi blå mosaik på väggarna och teakparkett på golvet, på nedervåningen har vi puderrosa mosaik på väggarna och brun/guldmosaik på golvet! Personligen finns det inget tråkigare än grå klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna! Nu kommer hela svenska folket att lyncha mig……men smaken är som……..

Tyvärr blir mina foton ofta lite mörka då jag har problem med att hitta det rätta ljuset inomhus 🙁 . Om någon har tips så kom gärna med dem!
Nej nu måste jag väl “seas the day”, tuff dag idag 🙂 , nagelsalongen, handling och köpa material till annas bildklass!

Ha en fin tisdag!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.