VÄLKOMNA HÖSTEN…..DAI IL BENVENUTO ALL’ AUTUNNO

VÄRLDENS MYSIGASTE LAND

rosafjäder stol.jpg

KORGSTOL  MED ROSA PIFF

Godmorgon kära bloggvänner!
Det är tidig söndagmorgon och jag och bästis G skall åka till vår Svenska fristad här i Italien, IKEA 🙂 .
Jag vill gärna välkomna hösten men det är fortfarande 30 grader varmt och fuktigt. Igår var jag på en av mina favoritaffärer här i Como: CIP GARDEN , alltså man blir så glad när man kommer in där. Ägarinnan är från Kanada tror jag. Här hittar man allt till hemmet och trädgården i äkta ” American style”. De håller redan på att förbereda inför julen då de delar upp butiken i olika färgteman.

hallbord rosor

DEN ICKE EXISTERANDE HALLEN

Jag åkte till Cip för att hämta inspiration och köpa lite pynt inför hösten. Det blev lite växter och lyktor mm.

Sverige måste ju vara världens mysigaste land! Man älskar att MYSA! Antagligen har det att göra med de långa mörka vintrarna. Jag är glad att se på social medier att hemmen i Sverige börjar bli lite mer färgglada, dev vita eran är förbi för denna gång!
Idag på Ikea tänkte jag köpa lite förvaringsprylar då sjömannens alla pokaler, lego etc skall läggas i garderoberna inför mitt kommande kontor/walk in closet som skall växa fram så småningom i hans rum!

cip orange

HÖSTPYNT PÅ CIPGARDEN

Efter en vecka med viktklubbsappen så vägde jag mig i morse! Gått upp…….min middag igår bestod av chips, bubbel, oliver och godis….hmm…det finns inga genvägar tyvärr! Nya tag idag!

Ha en fin söndag!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.