JAG HAR HITTAT MITT KALL…..HO TROVATO LA MIA MISSIONE

RAPPRESENTANTE

o5 på matta

SKOAGENT = RAPPRESENTANTE DI SCARPE

Godmorgon fina bloggvänner!
Först vill jag bara gnälla lite och säga att det italienska internenet “SU….KS” ! Alltså tänk er själva att inte ha ett fungerande wifi hemma……
Hur som helst nog om detta! 3 år som skoagent och 15 som klassmamma, ja det är väl mitt kall att representera skor och barn/ föräldrar! Jag vet inte men av någon konstig anledning blir jag alltid vald till klassmamma, eller rättare sagt, ingen räcker upp handen och offrar sig och då får jag en klump i magen och känner medlidande med lärarna och tar på mig rollen!

Collage_como med rap

KLASSMAMMA = RAPPRESENTANTE DI CLASSE

Här har vi klassmammor och pappor även på gymnasiet! Igårkväll var det först möte och sedan blev det pizza nere i Como. Vi var på en jättemysig pizzeria som heter Riva caffe där man får tunna pizzor på träskärbrädor. Tog lite pics nere på stan!

aperitivo

ITALIENSK APERTIVO ” THE BEST “

Om ni kommer till Italien måste ni ta en ” APERITIVO “, alltså man äter sig normalt sätt mätt innan middagen…..inte italienskorna då förstås 🙁 .

Idag måste jag göra massa ärenden såsom tanka, handla, hämta skolböcker, köpa present, köra till kalas etc…..denna veckan har jag helt dedikerat åt jobbet men nu känns det som jag ligger i fas….Stockholm 3 dagar nästa vecka 🙂 .

Ha en fin lördag!

Con affetto Ceci

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.