SISTA DAGEN PÅ MÄSSAN…..ULTIMO GIORNO DI FIERA

SNURRIG I KNOPPEN

BRUNATES MONTER

God förmiddag alla bloggvänner!

Nu spelar mässan på sin sista vals och snart blir det att koppla om Hjärnkontoret på mammaläge😊. Så fort jag kommer ut här ifrån så blir det att åka och handla mat. Jag har ätit samma ” panino” 4 dagar i rad så ikväll får det bli en soppa eller en sallad! Som tur är har tjejerna inga aktiviteter idag så vi kan bara slappa och mysa! ( NETFLIX…)

Mässan har varit väldigt intensiv och härlig som vanligt! Jag lär känna mina kunder och mina kollegor ( de andra agenterna ) bättre och bättre för varje gång!

Nej nu skall jag snart packa ihop! Sovit 5 timmar i natt så jag känner mig lite yr och seg!

Kram på er!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.