SUPERWOMAN ELLER KORKAD…..SUPERHEROINA O STUPIDA

MILANOMÄSSAN DAG 3

ceci sthlm.jpg

CECI I STOCKOLM OCH GÅRDAGENS OUTFIT

Godmorgon kära bloggvänner!
Ett litet inlägg här på morgonen sitter aldrig fel! Intensiv dag på mässan igår. Jag tror aldrig jag sett så mycket folk i vår monter vilket är ett fantastiskt betyg för Brunate som varje säsong gör ett fantastiskt jobb! Det finns ca 300 prover att väja mellan 🙂 .
Jag var så trött när jag kom hem igår kväll 20.30. Fick hämta Anna hos en kompis och vänta uppe tills kl 23 när S kom från dansen. Det blev sent då läraren fyllde år. Upp kl 6! Herr G var trött, det förstår jag 🙁 så han gick o la sig kl 21.30.

mules sthlm.jpg

MINA FAVORITER

Ikväll blir det en av Milanos anrikaste restauranger ; RIBOT ! Vi skall dit med våra kunder som också blivit våra vänner. Italien, Grekland, Spanien och så får lilla Sverige hänga på! Jag har redan organiserat lunch och middag till tjejerna! Måste man hela tiden vara på topp på alla plan, det blir lite tröttsamt till slut. Men flickorna har sina behov och de går före allt annat! Vem tackar en i slutändan för att man kör slut på sig själv? Det återstår att se!

ceci skriver.jpg

MILANO IGÅR

Idag hoppas vi på ytterligare en kanon dag på mässan! Om jag får tid över i kväll vill jag ta lite foton i mässhallen! Nej nu måste jag hoppa in i duschen och börja snygga till mig inför dagen!

Con affetto Ceci

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.