YIN OCH YANG……EQUILIBRIO

ATT JOBBA HEMIFRÅN

hemkontor 1a.jpg

STILRENT

Godmorgon min vänner!
Jag vet att det är trist med bilder från Pinterest men idag så blir det så! Som jag kanske nämt tidigare har jag MENIERES sjukdom och den kommer i skov! Jag har haft jätte lite problem under sommaren men nu sedan några dagar tillbaka har den dykt upp som ett brev på posten! Yrsel, fullness i örat etc……sjukdomen är stressrelaterad 🙂

hemkontor 2a.jpg

MYSIGT

Jag tror att det är många faktorers som spelar in. Det kan även bero på att jag alltid blir väldigt allergisk så fort jag kommer tilllbaka till Italien, då svullnar det upp i örat men framförallt tror jag det beror på stressen jag bygger upp själv här hemma. Moment 22 ;
Jobba hemifrån och inte ha tid att åka till ett kontor ( har ändå inte råd med det just nu). Jag beundrar de människor som klarar av att jobba i harmoni hemifrån, jag tycker att det är så ensamt och deprimerande. Jag är ofokuserad och springer runt huset som en skållad råtta och får typ inte gjort någonting!

hemkontor 4_a.jpg

CHICT

Jag sitter i vardagsrummet och jobbar då Paolos rum är en total katastrof just nu. Skulle vilja ha ett mysigt kontor hemma där man kan känna sig lugn och trygg och där tvätt och matlagning känns på mils avstånd!

Tura att det blir en sväng till gymet idag! Där får jag ut massa negativa tankar!

Har någon tips på hur man kan hitta balans i att jobba hemifrån , tar jag gärna emot dem!

Con affetto Ceci

Bilder: Pinterest

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.