HÄR BOR JAG……IO ABITO QUI

COMOSJÖN

scala santa sptember.jpg

TRAPPOR UPP OCH NER

Godmorgon kära bloggvänner!
När klockan var 07.30 hade alla gett sig av och ensam kvar var Fru Galli! Inte lätt att jobba hemifrån 🙂  Jag började morgonen med att möblera om mitt vardagsrum. Ni skall få bilder längre fram. Problemet är att det är totalt övermöbllerat och eftersom Paolos rum ( mitt kontor ) nu är avlastningsrum efter semestern har jag spritt ut alla mina prylar på matsalsbordet!

Collage_boots svartgrå_1.jpg

BRUNATEBOOTS OCH VATTENFALL

Igår eftermiddag tog jag mig en liten promenix här i Moltrasio för att ta lite fina bilder till bloggen! Det var så varmt så svetten lackade på kroppen! Hela byn är ju uppbyggd på bergssluttning och det finns oändligt med trappor. Men vackert är det! Jag gick ner till Moltrasios roddklubb som är i världsklass, i somras tog två tjejer ( 15 och 16 år ) guldmedalj i vm!
Väldigt många barn här i byn ror då det är nära till hands. Mina 3 har aldrig varit intresserade…bara fotboll och dans här 🙂 .

båt med boots.jpg

IN RIVA

Om några dagar börjar mässan i Milano som är världens största skomässa. Jag kommer att jobba alla 4 dagar och det blir nog en och annan middag med kunder också skulle jag tro! I Skandinavien har väl hösten börjat att ge sig till känna. Jag la ut ett par bilder på boots då jag tänkte att sandaler nu är ett minne blott!
Jag tänkte också mycket på bloggen igår kväll innan jag somnade! Vad kan jag tillföra mina läsare. Och det slog mig att det jag borde skriva om mer är ju faktiskt SKOR…
Just nu är det så mycket att göra på fabriken men om en månad eller så när mässorna är över skall jag försöka att förkovra mig i denna fantastiska konst! Skotillverkning!

Ha en riktigt fin dag!

Con affetto Ceci

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.