SANDALER OCH 30 GRADER VARMT……..SANDALI E 30 GRADI

HÄR NJUTER VI VIDARE I VÄRMEN

Collage_sabot nero_1.jpg

CECI MED SABOT

God eftermiddag!
Vart tog dagen vägen? Klockan är redan 15 och bloggen är inte uppdaterad…..ajaj! Idag började S skolan igen och hon var super glad för det 🙂 . Alla 3 barn gillar jätte mycket att gå till skolan, den lilla älskar även att studera och mellan älskar ju sin dans ( balettgymnasium ) och den store gillar mest att tjöta med kompisar ( lik morsan ).

Gick till gymet i morse, känner mig stolt. Sedan hämta skolböcker jag beställt på typ ICA.  Böckerna får man betala själv , ca 300 euro per barn, man måste även åka och hämta dem och tro mig att alla kommer inte på en gång så det blir ett jäkla spring 🙁 .

Gårdagens outfit med helt underbara BRUNATE sandaler! Så skönt att värmen håller i sig  ett tag till!

Ha en fin eftermiddag! Kram nu skall jag försöka få ordning på alla kläder som jag bara lastat in i sjömannens rum!

Con affetto Ceci

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.