HJÄLP MIG ATT RENSA I KNOPPEN……AIUTATEMI A FAR ORDINE NELLA TESTA

STRUKTUR INFÖR HÖSTEN

morgon i moltrasio september.jpg

SOLUPGÅNG I MOLTRASIO

Godmorgon mina kära bloggvänner!
Varför är det alltid så att kropp och huvud strävar efter att falla tillbaka i gamla mönster och vanor? Har man lyckats att gå ner några kilon så skriker dessa fettceller efter att bli påfyllda igen, har man fått ordning i hemmet och garderoberna så är det som en osynlig kraft vill få tillbaka oordningen……detta gör mig så frustrerad!

Jag vet ju var felet ligger! Jag gör allt i 150 knyck, fokuserar inte här och nu på det jag gör utan är redan på nästa eller nästnästa projekt i hjärnan.

collage svart boot guld i klack.jpg

BRUNATE STÖVLETT OCH  REBELLE VÄSKOR

Här i Italien är det fortfarande sommarvärme. Inga höstkläder på ännu utan det är sandaler och tunna klänningar som gäller! Men jag älskar hösten, maten, modet och kylan!

Igår började A högstadiet och jag blev så glad när jag fick reda på att hon fått jätte bra lärare! Säg vad ni vill men en lärare kan få barnen att antingen älska eller avsky ett ämne!

första dagen prima media.jpg

A PÅ VÄG TILL SKOLAN

Så Fru Galli, hur skall du göra för att få en harmonisk och konstruktiv höst? Jo jag skall inte bli beroende av Netflixserier som tar bort en jefla massa tid 🙂 . Jag skall RENSA hemmet,  jag har alltid förespråkat oordning som om att det skulle vara ett tecken på intelligens och kreativitet att vara “bohemisk”, det stämmer inte ( I MITT LIV…) utan jag blir lugn när det är ordning och reda!

Idag skall jag till fabriken då det kommer ner en kund från Sverige på ett litet kort besök. Sedan hem och fixa lunch till tjejerna och i eftermiddag så hoppas jag på att kunna ligga på soffan och kolla på ” REVENGE”…..HAHA…skämtar…eller….inte….

Ha en fin dag!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.