NU BLIR JAG GALEN…..ADESSO STO DIVENTANDO MATTA

………GE MIG INTERNET NUUUUU

JAG OCH MIN ” PARTNER IN CRIME”

Godmorgon!

Nu blir jag snart tokig! Såg så fram emot att skriva ett ordentligt inlägg med fina bilder men det kan jag bara glömma. Även här i Italien verkar internet fortfarande vara på semester! Nu bestämde jag mig för att ladda upp ett kort på telefonen och skriva ett kort inlägg här istället! Det gick! Hmmm det är väl inte datorn som krånglar….någon som har erfarenhet av Word press? Jag kan inte ladda ner bilder😡

Tillbaka efter en helt underbar vecka. Jag har skrattat så mycket så jag nästan mått dåligt! Carola är den galnaste och roligaste person som jag någonsin träffat, hennes dotter likaså…..en oslagbar kombo!

Har tvättat, handlat och skulle behöva sätta mig vid datorn en stund för att skriva Mail och betala fakturor….usch!

Kram och kom gärna med tips ang WP och ladda ner foto🙏🏻

Con affetto C

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.