FÖR OCH NACKDELAR MED EN RESORT…..VANTAGGI E SVANTAGGI DEL VILLAGGIO

SOL, (INGEN) VIND OCH VATTEN

POOLEN

Godmorgon mina vänner!

Idag på morgonen kör vi lite polhäng ( i skuggan) då både jag och A fick alldeles för mycket sol på våra kroppar igår! NB vi smörjer oss med 50 varje dag men det hjäper visst inte!

Resort eller inte? Det finns väl mycket som är bra med “all inclusive” när man reser med barn…..problemet är att A verkligen avskyr miniklubbar och stenvägrar att vara med😱. Vad det gäller maten är det ju bra med buffé men efter 3 dagar blir det lite ” same same”! Maten här tycker jag är riktigt bra! Kocken är från Sardinien….just saying😜.

Men det som jag AVSKYR är att staben hela tiden vill ha med en på aktiviteter, lekar, utflykter! Jag vill bara vara…..måsten har jag tillräckligt av under året!

Nej nu skall jag njuta av att inte göra ett jota i 2 dagar till😊

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.