WI-FI ELLER MYKONOS….WI-FI O MYKONOS

AVKOPPLAD ELLER UPPKOPPLAD

VÅR BEACH

Godmorgon vänner!
Som sagt wi-fi är helt kasst så det blir vad det blir! Bloggar från mobilen så länge mitt extra gb räcker! Men man kan inte ALLTID få allt! Men att inte har internet gör faktiskt att jag kopplar av mer, tror många känner igen sig….

Livet här är helt fantastiskt! Mykonos är ju känt för att vara en blåsig ö och det har vi fått känna på. Inte för att det gjort så mycket, tvärt om🙏🏻. Men idag står luften still….har legat i vattnet sedan i morse!

Läser en bra bok ( MemoRandom )men jag kommer inte så långt då jag har technomusik i bakgrunden hela dagen! Jäklar vad gammal man börjar att bli!

Igår kväll var vi inne i Mykonos stad ( igen) för lite shopping ( igen ). Jag höll på att få panik! Det var så mycket folk som trängdes på dessa smala gator så det gick inte att komma fram😱 Undrar hur här är i augusti!

Ha det så bra!

Con affetto C

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.