ITALIENSK FRUKOST….COLLAZIONE ITALIANA

SVERIGE-ITALIEN 100 – 0

HOTELLET

God förmiddag!

Det blir lite si och så med bloggen den här veckan då wi-fi på hotellet är helt värdelöst! Jag har även köpt till extra wi-fi…lönlöst!

Vi har det underbart här i Grekland. Hotellet helt ok, lunch och middag bra om man väljer rätt saker. Det är ett italienskt drivet hotell och därför är maten till 95 % i italienarnas smak! Typ pasta med tomatsås😱😱. Onsdag grekiskafton🙏🏻 tack o lov! Men frukosten är under all kritik! Kakor o mjölk, mer eller mindre. Frukosten kan inte italienarna stoltsera med! Inte en enda grönsak, för det kan de inte smälta sedan på hela dagen. Deras matsmältningsprosess kan vi ta i ett annat inlägg!

Hursomhelst vi har det toppen! Ikväll Mykonos by night!

Con affetto C

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.