NU BÖRJAR MIN SEMESTER….ADESSO INIZIA LA MIA VACANZA

ALL INCLUSIVE

brun mocka 2.jpgBRUNATE STÖVEL OCH VÄSKA I COGNACSFÄRGAD MOCKA

 

 

Godmorgon i stugorna!
När ni läser detta inlägg är jag nog redan på Mykonos 🙂 . Gick upp 02.30 för att vara på flygplatsen kl  04.00…..älskar charter!
Att få bo på ett hotell i en vecka utan att behöva tänka på mat, tvätt etc etc är ju den enda riktiga semestern enligt mig. Älskar mitt hus på landet och jag skulle aldrig vilja vara någon annanstans på somrarna men 1 vecka “all inclusive” om året kan man väl få unna sig!

Jag fick en kommentar igår om jag kunde skriva lite mer om skillnaderna mellan Sverige och Italien och det skall jag absolut göra! Jag har nu bloggat i 2 1/2 månad och jag tror att jag missat en dag under den här tiden. Ibland är inläggen långa ibland korta, jag försöker att skriva från hjärtat och göra det någorlunda intressant för er  som läser.

Den här veckan är jag ju i Grekland och då kommer nog inläggen handla lite mindre om skor och lite mer om tzatziki…ni får hänga med oss helt enkelt tänker jag. Vi är 5 tjejer som åker, jag, Carola och våra döttrar! Carola har jag ju redan skrivit om förut men för er som inte vet är hon min bästa italienska vännina! Tog bara 18 år 🙁 att hitta en vän här!

Jag la ut en bild på en vinterstövel då ni där hemma kanske börjar tänka på höst/vintergarderoben nu! Själv skall jag bara ha bikini den här veckan 🙂 .

Con affetto Ceci

 

2 thoughts on “NU BÖRJAR MIN SEMESTER….ADESSO INIZIA LA MIA VACANZA

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.