MINA PROJEKT INFÖR HÖSTEN…I MIEI PROGETTI PER QUEST’AUTUNNO

JAG ÄLSKAR ROSA

annas rum.jpg

ANNAS RUM PÅ LANDET

Godmorgon från Tyskland!
När man sitter i bilen har man tid att tänka på allt för myckte! Den här gången har jag ingen ljudbok heller att lyssna på 🙁 . jag var nog i 5 bokhandlar och 2 bensinstationer….men icke hittade jag en enda ljudbok som var hörvärd. Så trött på att man nästan blir TVINGAD till att handla på nätet nuförtiden.

Jaja nog gnällt om det, mina projekt i höst är att fixa till tjejernas rum i Italien.  På landet har de en mysig lantlig stil med textiler från Greengate och Designers Guild. Nu är det ju så i mitt “nya” hemland att man inreder sitt hem när man gifter sig och så skall det stå intakt tills man slänger in handduken…..

Collage_flickrum rvik_1.jpg

LANTLIGT SKALL DET VARA

Och min man tänker precis så! Det kommer att bli en fight, men den får jag ta! Flickorna har tjatat i 1 år om att få göra om sina rum och nu kör vi “the Swedish way”. Nya tapeter, gardiner, lampor och mattor…hela programmet! Jag håller er underrättade här på bloggen!

dudde rum.jpg

SOFIAS RUM PÅ LANDET

Vad det gäller mitt arbete har jag även där tusen drömmar och idéer. Jag kommer åka ett par vändor till Stockholm för att försöka hitta nya kunder, gå på modeevent och NÄTVERKA  utav bara…..

Sedan kommer ju även gymet på min projektlista, 3 dagar i veckan om jag kan!

Kram och nästa stop ITALY 🙂 .

Con affetto Ceci

2 thoughts on “MINA PROJEKT INFÖR HÖSTEN…I MIEI PROGETTI PER QUEST’AUTUNNO

  1. Godmorgon fina syster 💕
    Hoppas att ni kom hem till pastans förlovade land tryggt och bra 😘 Ska bli roligt att följa förvandlingen av tjejernas rum! Ha en underbar dag, kraaaam ☀️

    1. Godmorgon! Det var underbart att komma hem, som vanligt😘. Nu bara packa om väskorna o dra till Grekland 🙏🏻 Kram

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.