KÖPENHAMN…….COPENHAGEN

DET HÄR KAN DE, VÅRA GRANNAR

smörrebröd.jpg

SMÖRREBRÖD

Godmorgon!
Ett kort litet inlägg innan frukost. Idag skall vi till Neastved och jobba. Jätte mysiga kunder och det blir alltid en fika först och sen smörrebröd!
Det kan de danskarna, bröd och smör….shit vad gott det är! I Italien köper jag ett danskt smör som heter Lurpak, det är saltat. De italienska smören är osaltade och det blir som vatten när man smälter dem.

Igår hämtade vi upp S som var glad att återförenas med familjen…konstigt nog 🙂 . Vi drog in till Köpenhamn och käkade lunch. Vad Andrea åt ser ni här ovan. Det började ÖSREGNA när vi kom ut från restaurangen så vi drog tillbaka till Roskilde där vi chillade på hotellet.

Nej, nu måste jag göra mig iordning! Ha en fin söndag!

Con affetto Ceci

 

 

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.