DAGS ATT KÖPA NYA SKOR INFÖR HÖSTEN……E’ ORA DI COMPRARE NUOVE SCARPE AUTUNNALI

VAR HITTAR JAG BRUNATE SKOR?

ceci trädgården.jpg

CECI UTANFÖR TRÄDGÅRN

Godkväll bloggvänner!
Jag skriver detta inägg nu på kvällen då vi skall iväg redan 6.30 imorgon bitti. Jag vet att många bloggare förbereder flera inlägg åt gången och det måste jag nog också börja vänja mig vid.
Problemet är att jag är en total känslomänniska. Jag kan liksom inte hitta på hur jag mår och känner imorgon för det varierar från timme till timme i mitt liv! Sån är jag, det tar fruktansvärt mycket energi att pendla fram och tillbaka mellan högt och lågt men man lär sig att leva med det! Så nu berättar jag om dagen som varit……

Collage_jedviks_1.jpg

JEDVIKS

Sista dagen blev en heldag i Gbg. Vi var runt i massa olika butiker, köpte skolmaterial till den lille sjuklingen  ( snart 18 🙁 ) . Och så var jag förstås inne hos super gulliga Åsa på Jedviks i Göteborg. Om ni är intresserade av våra fantastiska skor så hittar ni dem där bland annat.
Sedan var jag och A sugna på sushi och tog med  Senior Galli till NK Sushi, en riktig flopp! Alltså “less is more” är ett koncept som de helt har missat. To much av allt 🙁 .
Jag vet att jag la detta inlägg under kategorin ” INSPIRATION”, men jag menade skorna, INTE sushin 🙂 .

 

nk sushi.jpg

SASHIMI NÄR DEN ÄR SOM SÄMST

Ikväll blir det faktiskt middag hos Fam. L, då vi alla ville träffa dem! Sjömannen får grunda med alvedon helt enkelt!
jag hann med ett besök hos lilla mamma oxå, vilket och för sig är prio 1, när jag är i Gbg. Hon var riktigt pigg idag men det känns ändå aldrig roligt att lämna henne i flera månader tills nästa gång vi ses. Jag hoppas att hon håller i sig ett tag till! Mamma…..ingen är som du 🙂 .

Ha det fint nu allesammans, så hörs vi när jag kommit till Danmark!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.