MINA BÄSTA SOMMARMINNEN 2018….I MIEI RICORDI PIU’ BELLI ESTATE 2018

I DON’T WANT TO SAY GOODBYE FOR THE SUMMER…..

ceci cava

CECI, BUBBEL OCH VÄNNER

Godmorgon!
Sista dagen på landet! Alla sover fortfarande men jag känner mig lite stressad då jag vill komma till Gbg så fort som möjligt. Sjömannen börjar skolåret ( som vanligt ) med 39 graders feber och ont i halsen….första jag fick göra i morse….ringa och sjukanmäla 🙁 .
Ballerinan flyger till Köpenhamn från Sardinien i helgen. Så det blir en riktigt intressant återresa till Italien med bilen full av skor och barn!

Collage_räkafton_1.jpg

SVENSK SOMMARMAT

Sommaren 2018…..what to say! Det har faktiskt varit en av mina bästa somrar på många år. Alla barn är stora nu och har verkligen ingen lust att hänga med “tjatiga morsan” , så jag har ju skött mig själv. Fantastiska vänner som jag återser varje år och så FAMILJEN förstås som betyder allt för mig, har förgyllt min sommar 🙂 . Har fortfarande en del att jobba på vad det gäller mig själv inför nästa sommar. Jag har lätt att bli stressad över att jag INTE tränar, äter nyttigt etc…..f..n min mamma hade aldrig sådana ” issues”.

morgondopp

MINA MORGONDOPP

Det bästa med denna sommaren har dock varit alla fantastiska bad! Varje gång jag slängde mig i böljan var det som att fylla på energitanken med flera liter. Och alla intressanta samtal med människor man träffar vid stranden. Lite som när man var rökare och stod och blossade o tjötade med allt och alla.
Det blir nog nyår här på ön eftersom vi firar jul i Italien i år! Jaja….det är som det är! Inget går upp mot en svensk jul! Men nu skall vi inte tänka så långt framåt…..lev i nuet Ceci!

Ha en riktigt fin dag allesammans och så hörs vi i morgon!

Con affetto Ceci

 

 

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.