VAD HÄNDE FÖR 19 ÅR SEDAN?……..COSA E’ SUCCESSO 19 ANNI FA?

BACK TO THE SCENE OF CRIME 🙂

anna jj.jpg

A UTANFÖR JUNGMAN JANSSON

Godmorgon bloggvänner!
Ännu en solig morgon i mitt vackra Rågårdsvik. Vemodet ligger som en våt filt över axlarna. Som jag skrivit i tidigare inlägg är det här jag hittar mitt lugn ( om jag nu hittar det någonstans 🙁  ) , men det beror ju på att jag inte lever vardagsliv i detta underbara hus!
Igår tog vi en fantastisk lunch på Jungman Jansson i Götet innan vi drog vidare. Det var här vi hade vår bröllopsmiddag den 7 augusti 1999. Ungarna gillar att komma hit då de tycker att det är så roligt att vårt bröllopsfoto sitter på väggen. Jag har alla album i Italien så jag får väl göra ett inlägg om bröllopet längre fram!

Collage_jj_1.jpg

TONFISK, BERGTUNGA OCH ÄPPELKAKA

Maten var helt superb. Bor ni i Gbg eller har vägarna förbi tycker jag att restaurangen är värt ett besök. Humana priser har de oxå. Jag skall ringa ägaren och höra om vi kan ha sjömannens studentmottagning på JJ i juni.

a o p jj.jpg

I MIEI UOMINI

De här två grabbarna ser inte varandra särskilt ofta 🙁 . Men jag måste ändå erkänna att de har en fantastisk relation. A saknar sin lille son så det värker i honom. De har ju så mycket gemensamt. De pratas vid flera gånger i veckan och P är den mest utåtriktade och  öppna grabb jag känner. Han ringer och berättar allt för oss. Ibland känner jag att jag vet mer om hans liv än flickornas!
Här kan vi snacka kvalitet framför kvantitet…..

Nej nu måste jag sätta fart, jag har en lång lista som skall betas av framför mig 🙁

Con affetto Ceci

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.