ATT SLITAS MELLAN TVÅ VÄRLDAR…..CONTESA TRA DUE MONDI

SVERIGE ELLER ITALIEN?

vardagsrum viga.jpg

MIN SVENSKA BAS

Godmorgon bloggvänner!
Sverigesommaren börjar lida mot sitt slut! Det är med blandade känslor jag möter sista veckan i Svedala.
Idag drar vi oss tillbaka upp mot “Sverigebasen”, huset på Skaftö, dags att packa ner en fantastisk sommar i resväskorna. Precis som när jag åker från Italien med hela bagaget fullt med ost, bubbel,pasta, ris etc har jag mina årliga inköp från Ica att göra. Jag tar med fonder av olika smaker, vaniljsocker, bakpulver, sirap och annat smått och gott!

Collage sill_1.jpg

SOMMAR, SOMMAR OCH SOL….

Vaknade med en fruktansvärd huvudvärk, kanske stress och spänningsvärk. Det blir inte bättre av att jag har ett bakgrundsljud av kulsprutor ( fortnite ) när jag försöker att blogga. Alltså, är det någon mer än jag som tänker på hur skönt våra föräldrar hade det utan internet, ps4 och xbox 🙁 .

skor på påle 1.jpg

ROSA MULES FRÅN BRUNATE

Vi är tillbaka i Gbg på tisdag för att umgås lite med sjömannen som vi ser på novemberlovet nästa gång. Hälsa på mor och far också innan vi drar hemåt. Vi kommer att stanna på vägen både i Skåne och Danmark då vi har avtalade kundmöten. Räknar att vara tillbaka i Italien tisdagen den 28 augusti. Sedan blir det bara att packa om och dra en vecka till MYKONOS…….sååååå härligt :- )

Ha en fin söndag och en bra skolstart i morgon!

Con affetto Cecilia

 

2 thoughts on “ATT SLITAS MELLAN TVÅ VÄRLDAR…..CONTESA TRA DUE MONDI

  1. Vår bil är numera välfylld både ner och upp, det är en sida av att leva i både Sverige o Italien. Vilken tur vi har som får det bästa av två världar. Allt gott till er o välkomna förbi om ni hinner!

    1. Hej Lisa! Ja du vet hur det är😊😊 Jag skriver på mess lite senare när jag vet hur morgondagens program ser ut! Kram C

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.