FOTBOLL, CURLING MM….CALCIO, CURLING MM

GÖTET I MITT HJÄRTA

E4

Godförmiddag från hometown Gbg!
Blir ett kort blogginlägg från mobilen idag! ( Men nu gick jag in och finslipade inägget lite på datorn……vad händer håller jag på att bli en perfektionist )
Det tog maken 4.5 timma att köra från Stockholm till Gbg igår kväll! Ok skönt att vara tillbaka på rätt sida landet! Hehe… ta min humor med en nypa salt!

Vi har sovit 4 pers på 37 kvm det är ju rätt mysigt egentligen. Paolo är mest intresserad av att spela Fortnite och jag har tvättat, handlat, städat…..curlat med andra ord! Nu skall A köra P till fotbollssamling inför matchen som vi skall se kl 14 i Biskopsgården!

mamma o paolo.jpg

SJÖMANNEN OCH MORSAN, SOM SER JÄ…GT SLITEN UT 🙁 

Vi ser ju denne lille man ett par gånger om året bara! Han flyttade till Sverige 15 1/2 år gammal och har för tillfället inga planer på att flytta tillbaka till Italien: Ett år kvar på natur och sedan lumpen ( blivit kallad till mönstring ) , förhoppningsvis i flottan!

UNDERSKATTAD HUSMANSKOST

Igår blev det favoritmiddag! Halvspecial på Preem! Alltså nostalgi i kvadrat…

Ha en fin lördag och kram från goaste stan i världen❤️❤️

Con affetto C

2 thoughts on “FOTBOLL, CURLING MM….CALCIO, CURLING MM

 1. Godmorgon kära syster!
  Fy fasen vad det såg gott ut med en halv special, gud vad jag längtar till Göteborg och 7:ans gatukök nu 😮

  Idag ska jag posta ditt paket, messa adressen så gott du kan.

  Och by the way, idag tog jag upp bloggandet igen! En stor dag i vår bloggfamilj 🙂

  KRAAM

  1. Godmorgon min sköna!
   Sååå kul att du börjar blogga igen! Du är bäst 🙂
   Skickar adressen på mess!
   Kram från Gbg

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.