NÄR FAMILJEN BOR 2000 KM BORT……QUANDO LA FAMIGLIA VIVE A 2000 KM DI DISTANZA

HELKVÄLL I VAXHOLM

pappa och Anna

PAPPA OCH LILLAN

Godförmiddag alla bloggvänner!

Sista dagen på mässan och sedan drar vi ner mot Gbg och sonen som inte har sett sin pappa sedan juni! Det har varit rätt ” busy” nu på morgonen och det är ju jättekul!
Igår kväll var vi på middag hos ” söstra mi” i Vaxholm. Hon och mannen har köpt ett fantastiskt hus nära vattnet och det var så fint och hemtrevligt!
När man kommer hem till syrran är det lite som att komma hem till mamma. Man kan bara sätta sig i soffan och slappna av! Att bo så långt från sin familj har varit väldigt tufft många gånger. När maken jobbat helger och man inte vet vart man skall ta vägen….du spontanbesöker inte vänner på samma sätt en söndag! Då har man saknat syskon och föräldrar!

Collage vaxholm 1.jpg

MIDDAG HOS STOCKHOLMARNA

Syrran känner mig! Thaigryta as usual…..såååååå gott! Recept från den härliga bloggen: MATPLATSEN! Först var det fördriknk i mammas fina kristallglas från Kosta Boda som hon aldrig använde! De stod hemma i ett vitrinskåp och det skulle bara drickas ur vid mycket speciella tillfällen! Vi har njutit mer av dessa glas på två år än hon under ett helt liv! ( lilla fina mamma är på ett äldreboende nu ).

Njut av livet säger jag bara!

Till efträtt blev det glass med jordgubbar, hemgjord kolasås och mariannekross! Skojjar ni…det var den godaste “dolce” jag ätit på länge!

syrran.jpg

MY LOVE

Min syster, min vän och livscoach! Så intelligent och vacker! Hoppas att mina döttrar får samma glädje av varandra!

Ha en fin fredag!

Con affetto Ceci

 

2 thoughts on “NÄR FAMILJEN BOR 2000 KM BORT……QUANDO LA FAMIGLIA VIVE A 2000 KM DI DISTANZA

  1. Fina syster ❤️ Jag får en tår i ögat när jag läser detta inlägg, måste nog dela på FB så att fler får läsa dina fina ord till sörran 😘☺️😍 Tack för igår, kraaaam!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.