JAG HAR HITTAT BOVEN I DRAMAT…….HO TROVATO IL LADRO DELLA SITUAZIONE

HEJ DÅ ENERGITJUVEN 

bil sfd.jpg

MINGELPARTY

Godmorgon kära bloggvänner!
Ny dag på mässan och jag är på sååååå gott humör! Maken sover ut då den stackaren inte får någon riktig semester…..i år igen 🙁 .
Igår kväll hade Stockholm Fashion District ordnat med mingel party. Jag, om jag får säga det själv är en jä….el på ( kärlek…) att mingla och knöt lite bra “connections” under kvällen.

foodtruck.jpg

FOOD TRUCK

Jag som har en ganska komplicerad relation till mig själv har mått så oförskämt bra den sista veckan 🙂  Jag har analyserat fram och tillbaka vad detta kan bero på och kommit fram till att jag måste umgås eller jobba ( kalla det för vad du vill ) med MÄNNISKOR! Det är där jag tankar min energi. Jag mår inte bra av att vara hemma så mycket som jag är. Huset ger mig melankoli . Detta är något jag måste ta med mig i bagaget inför hösten! En annan viktig faktor är att jag är tillsammans med AMORE, närhet och kärlek lägger sig som bomull i själen!

ångbåtsbryggan.jpg

STRANDVÄGEN…..

Vi avslutade  kvällen på Restaurang ÅNGBÅTSBRYGGAN vid Strandvägen med finaste vännen J! Mot slutet av aftonen fick vi ett samtal från stora tjejen som befinner sig på Sardinien som inte mådde bra och var ledsen! Stockholm -Olbia inte närmsta vägen 🙁 . Hoppas att hon mår bättre idag! Jag har sovit oroligt då barnen finns hela tiden under ens skinn!

Ha en fin torsdag!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.