RESANDE I DAMSKOR……VIAGGIANDO IN SCARPE DA DONNA

MARRIED…….WITH CHILDREN

dudde babbo scanddic.jpg

AL BUNDY OCH S

Godmorgon kära vänner!
Vi tog en natt på Scandics väghotell i Linköping. Idag drar vi mot Stockholm efter frukost.
Middagen igår kväll var verkligen ingen hit……men vi var på gott humör så det gjorde inget! Kul att vara på resande fot med barnen, vi saknar vår lille sjöman som är ledare på ett seglarläger utanför Lysekil.

Collage scandic 1.jpg

JÄRNGÄNGET

Det är nästan 5 år mellan tjejerna men jag måste säga att de blir tightare och tightare för varje år. Jag har läst att det är gjorts universitetsstudier ang att man blir en lyckligare människa om man har en syster 🙂 . Jag tror det stämmer!

mamma o anna scandic.jpg

MAMMA OCH A

Nu blir det hotellfrukost. Jag har faktiskt slutat att vräka i mig som en gris som jag gjorde förr i tiden, kanske därför att jag bor på hotell allt för ofta 🙁 .
Vi åker direkt till mässan då jag har en appointment med firman som skall sätta upp hyllor i montern kl 12.

Kram och ha en fin tisdag!

Con affetto Ceci

2 thoughts on “RESANDE I DAMSKOR……VIAGGIANDO IN SCARPE DA DONNA

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.