IDAG DRÖMMER JAG OM MYKONOS…..OGGI SOGNO MYKONOS

BRRRRRR

mykonos rest_1.jpg

 RESTAURANG PÅ STRANDEN I MYKONOS

Godmorgon kära bloggvänner!
Idag har vi sista dagen på mässan här i Oslo. Regnet vräkte ner i morse och det kändes som novembermånad. Då kände jag att det är kanske inte så dumt att skolorna börjar i mitten av september i Italien då jag och tjejerna drar en vecka till Mykonos innan skolstarten 🙂 . Jag har redan varit på denna helt underbara ö och jag  längtar tillbaka ,  3 veckor kvar.

grekisk sallad 1.jpg

GREISK SALLAD

Jag och maken var där för två år sedan med grekiska kunder. De tog oss till de mest fantastiska stränder och restauranger. Denna gång skall jag o tjejerna bo på ett “all inclusive hotell” . Jag tycker att det är skönast så när man reser med barn.

mykonos strand.jpg

NO COMMENT

Igår kväll var vi på en supertrevlig  italiensk restaurang i Oslo! Vi åt pizza och till och med italienaren var nöjd! Gott betyg! Restaurangen heter VINERIA VENTIDUE och jag  kan verkligen rekommendera den om ni vill äta italienskt i Oslo.

Nu hoppas vi på sista spurten här på mässan. Söndagar brukar vara rätt bra då många butiksägare kommer förbi då deras affärer är stängda 🙂 .

Ha en fin söndag!

Con affetto Ceci

Foto : Pinterest

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.