HÄRLIG DAG I GÖTEBORG…..UNA GIORNATA FANTASTICA A GÖTEBORG

FULLSPÄCKAT PROGRAM

gbg 6 aug.jpg

FÖDELSEDAG I FÖDELSESTAD

Godeftermiddag i stugorna!
Efter att ha varit hos frissan i morse och ätit lunch tuppade jag av i ett par timmar i min sköna, mjuka säng! Det kunde jag unna mig…..idag firar jag 19 årig bröllopsdag ( mannen kommer imorgon ) , same same….varje år samma historia…..fabriken stänger runt den 10/8!

Hursomhelst så firade jag min födelsedag i Gbg igår. Jag kom dit ganska tidigt då döttrarna skulle på Liseberg: Stora tjejen  sov över i lägenheten med några kompisar och kom tillbaka till Skaftö i dag. Lilltjejen åkte med mig hem i “natt”.

Innan jag drog till Gbg blev jag firad av familjen med paket:-) .

rebecca.jpg

MIN FINA OCH SUPERDUKTIGA FD SVÄGERSKA

Jag började dagen hos Rebecca på STARE BY REBECCA . Hon äger bästa kliniken i stada! Jag fixade ögonbryn och fransar hos Linn och sedan piffade Rebecca mig såååååå snyggg som vanligt, med lite smått och gott! Hon gör ett fantastiskt jobb, alla säger till mig att jag ser så fin ut men ingen kan tro att jag gjort några ingrepp! Så skall det vara 🙂 . Går ni i tankar om att ni vill testa att piffa till er lite inför hösten, då vill jag verkligen rekommendera Stare by Rebecca!

Collage 6 aug 1.jpg

FÖDELSEDAGSFIKA MED SMÅTJEJERNA

Det blev en sushilunch med brollan och Adde! Och sedan droppade jag in på ett nagelplace och fixade till naglarna lite.

Anna och hennes lilla kompis B tog en paus från Liseberg och träffade mig på Evas Paley för en födelsedagsfika, men grädden var sur så jag kunde inte äta upp princesstårtan 🙁 .
Sedan blev det aperitif med bästa vännen M och middag med en annan “best friend” M. Ojoj vilken heldag det blev! Var tillbaka här på ön 00.30. Dimman låg tät hela vägen från Uddevalla och helt plötsligt dök två rådjur upp framför bilen……HJÄLP….tur att jag låg i 50 km/h och inte hade någon bakom mig då jag var tvungen att tvärnita!

Nu blir det middag med familjen!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.