ÅRETS BÄSTA PARTY…….LA FESTA DELL’ANNO

BRYGGFEST 

ymca.jpg

MOR OCH SON KÖR YMCA

Godförmiddag!
Ojoj vilken fest det blev igår kväll. Byalaget ställer ut bord på hamnplan och sedan får de som vill ta ner stolar,  mat och dryck. Vi har också världens bästa trubadur som sjunger och spelar varje år. Taube, Ledin och massor av andra goa sommarlåtar. Paolo och jag körde YMCA och fick med hela byn i dansen 🙂 .
Rågårdvik ; Bohusläns pärla!

Collage bryggfest 1.jpg

TRUBADUREN CHRISTIAN, CECI KÖR SOLO OCH FINASTE VÄNNERNA

Jag gick upp och drog ett par solon under kvällen. Haha…..man måste ju bjuda lite på sig själv!
Idag blir det softa och tvätta. Mår väldigt bra då det bara blev några glas bubbel igår kväll.
Imorgon skall tjejerna till Liseberg, sjömannen skall ut på havet ( ledare Stora Kornö ) i 10 dagar och jag skall fira min födelsedag med att piffa upp mig och träffa vänner i GBG.

ceci cava.jpgSKÅL FÖR SOMMAREN 2018

Vilken sommar det blev 🙂 . Har inte badat och solat så mycket sedan jag var en liten tös. Som för många andra börjar allvaret nästa vecka även för mig. Men energidepåerna är påfyllda känns det som! Får se hur länge det räcker…..
Kram på er!

Con affetto Ceci

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.