SKOR, SKOR OCH MER SKOR……SCARPE, SCARPE ED ANCORA SCARPE

SNART BÖRJAR MÄSSORNA

skor hos carola.jpg

Godmorgon mina bloggvänner!
Snart börjar försäljning av nästa års BRUNATE vår/sommarkollektion. Igår satt jag och kikade på nya modeller och material som jag kommer ta med mig till mässorna. Jag kommer att ställa ut i Oslo nästa vecka, 10-12 augusti och i Stockholm 15-17/8. Sedan blir det en del kundbesök runt om i Skandinavien innan jag åter sätter mina fötter i ” La Bella Italia”.

Collage skor carola_1.jpg

HEMMA HOS CAROLA

Jag, Carola och våra goa döttrar åker till Mykonos första veckan i september…….ser så mycket fram emot den resan 🙂 .
Det har blivit en tradition att vi kör en vecka ” all inclusive” innan skolorna börjar.

skor COmo.jpg

MITT ÄLSKADE CERNOBBIO

Ikväll blir det bryggfest här i Rågårdsvik 🙂 . Hela byn dukar upp långbord på plan nere vid vattnet, trubadur blir det oxå!
Förra årets bryggfest blev en riktigt “HIT” , men dagen efter har jag förträngt. Skall nog ta det lite lugnare idag!

Kram och njut av lördagen!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.