VÄRLDSMÄSTARE I CURLING…..CAMPIONE DEL MONDO DI CURLING

INTE DEN SPORTIGA TYPEN

lakan.jpg

TVÄTTEN HÄGRAR

Godmorgon!
Hade det funnits vm i att curla sina barn hade jag helt klart fått ett guld! Annars är jag inte speciellt sportig av mig.
Igår efter att jag kört italienarna till flygplatsen så åkte jag till lägenheten och röjde upp efter  en veckas roligheter 🙁 . De hade tagit fram dammsugaren en gång berättade Edo. Toppen! Det syntes INTE 🙁  . Jag tog med 3 kassar med tvätt till öa.
Sedan har jag ju huset här på landet att ta tag i. A hade redan tvättat en maskin lakan så jag hängde bara upp den! Men åhhh vad jag älskar att mina barn tycker om att ta hem sina kompisar. Det är ett bra betyg för mamma Ceci och jag tvättar och städar gärna om nu inte ungarna fixar det själva till 100 %. Ni får tycka vad ni vill…..men sån är jag 🙂 .

paolos rum

POJKENS RUM

Huset är som sagt inredd i marin stil och gästrumet och Paolos rum går i blått, vitt och rött.
Om en timme blir det lunch och då kommer ” tjejgänget”, Anna med friends på hamburgare. Får tyvärr steka burgarna nu när det är grillningsförbud.
Jaja….det finns större problem i värden! Ikväll om jag orkar och har lust så blir det nog fisksoppa. Annars blir det mest chill och tvätt som står på dagens program. Inte jätte sugen på att bada idag faktiskt. Mabye later!

hortensia i blom.jpg

MINA GRÖNA FINGRAR

Kul att blommorna tycks överleva i år. Jag tror att det är mitt trytande tålamod som är boven i dramat, glömmer av de små liven helt enkelt. Hortensia är faktiskt en favorit , både ute som inne.
Nej nu får jag börja med lunchen! Ha en fin söndag!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.