MIN UTEPLATS PÅ ÖN….LA MIA TERRAZZA SULL’ ISOLA

LÅT OSS SOFTA PÅ DÄCKET

lounch.jpg

 LOUNGEMÖBELN

Godmorgon!
Vilken morgon, denna sommar går till historien 🙂 . Tänkte att ni skulle få se lite hur jag har det här i “casa mia” på ön. Det bästa med huset är att jag inte har ett grässtrå att klippa. Jag har bara ett trädäck runt huset som jag delat upp i små “miljöer” ; sol, mat och drinkavdelning.
Jag har aldrig haft så kul som när jag skulle inreda mitt hus här på Skaftö. Som ni ser så älskar jag den marina stilen typ ” New England”. Den är fräsch och krispig!

Collage däck 1.jpg

HÄR BOR JAG

Jag har ju tillbringat alla mina 45 somrar i denna lilla fiskeby på Skaftö. Detta är mitt Sverige. Det är här jag har min bas, mitt hjärta och själ. Vi firar både påsk och jul här i Rågårdsvik också om vi kan. Det är 9:e sommarn vi bor i huset och jag hoppas det blir 90 till 🙂 .

däckstol.jpg

GRÅTT OCH VITT PÅ TERRASSEN

Igår kväll blev det räkor som varje torsdag. Inget bubbel för mig då jag skulle hämta 4 goa killar i Uddevalla kl 23.00.
Nu är grabbarna och badar. Killarna flyger tillbaka till Italien imorgon och får med sig ett minne av västkusten som inte kunde varit bättre! Ikväll är det kanalfest i Grundsund, så vi har fullt program!

Tyvärr vill inte värken i nacken ge med sig. Jag vet inte vad som kan ha hänt, det är väl att man börjar bli gammal och sleten……

Njut av sommarens varmaste och soligaste dag!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.