VAD GÖR MIG LUGN?…..COSA MI TRANQUILIZZA?

MORGONDOPP NÄR ALLA ANDRA SOVER

morgondopp.jpg

HÅKANS STRAND

Godmorgon mina vänner!
Jag vaknade tidigt i morse och kände mig någorlunda utvilad. Jag hade ju en liten  11-åring och tre enorma gosedjur i dubbelsängen hos mig i natt, men visst är det mysigt även om sömnen  blir lite naggad i kanterna.
Efter regn kommer solsken, och så var det verkligen i morse. Innan kl var 07.00 hade jag fått på mig bikini och gått till den lilla stranden som ligger precis brevis huset. Vattnet var ljuvligt och alla hus var stängda och endast fru Galli var vaken…..vilken lycka, vilket otroligt lugn som infinner sig i dessa unika stunder. Jag avskyr ensamheten, jag har jättesvårt att vara själv. Jag vill prata och umgås hela tiden, men i morse njöt jag 🙂 .

morgondopp 1.jpg

PEACE, LOVE AND UNDERSTANDING

Jag satt på stenarna och tittade ut över det blänkande havet och tänkte på faktiskt ingenting. Jag gör framsteg 🙂 . Sedan gick jag hem och gjorde mig en kopp kaffe och åt mina 3 finncrisp, idag med rökt lax på. Det kommer att bli varmt och soligt här på bästkusten idag, så det blir att softa på stranden med tjejerna. Gymet hänger ju som ett ok över mig, lika bra att gå dit nu på morgonen medan flickorna sover……

Collage bokhylla 1.jpg

MIN NYA FINA BOKHYLLA

Igår tack vare det dåliga vädret fick jag monterat min nya bokhylla. Mycket nöjd med resultatet. Vi tog en liten avstickare på eftermiddagen till inredningsbutiken TVÅ FRÖKNAR som jag redan skrivit om i ett tidigare inlägg. Jag köpte lite smått och gott som vanligt. Vi fikade i restaurangen brevid, jag tog en kladdkakemuffins som var helt “out standing”.
Sedan tittade jag och tjejerna färdigt på säsong 2 av Gåsmamman. Idag skall jag beställa S 3 på nätet. Snacka om att vara “hooked” på en serie 🙁 .

Ha en fin dag och njut av de små stunderna! Jag lever INTE som jag lär 🙂 .

Con affetto Ceci

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.