SOL, VIND OCH VATTEN…..SOLE,VENTO ED ACQUA

NU KOM HÖSTEN 

dimma_1

Godmorgon alla ni fina bloggläsare!
Vilken respons jag fick på gårdagens inlägg. Ja till syvende och sist kanske man vill läsa om “the real life”. Vi har väl alla våra spöken i garderoben. Idag när jag vaknade möttes jag av ” November Rain”…..vad hände här? Pratade med syrran som är tillbaka i hufvudstaden och där var det redan 26 grader och sol. Jaja, även om jag inte var den mest positiva person igår så är jag det 90 % av min vakna tid, så jag tycker det är toppen men sk..t väder idag då jag måste vänta på ett paket , montera Ikeamöbler och betala fakturor etc…..

ceci med röda skor.jpg

CECI PÅ APERITIVO ( VAD PIGG JAG SER UT.. 🙁 )

Igår blev jag uppbjuden på aperitif hos brorsan och A tillsammans med lite vänner. Hoppsan, det blev prosecco igår igen!
Tyvärr kunde jag ju inte ta med hur mycket skor som helst från BRUNATE till Sverige så det blev en  favorit i repris 🙂 . Röda mocka sandaler med 9 cm klack!

röda skor andra huset.jpg
LIVET PÅ EN PINNE

Pratade igår med sjömannen som är i Gbg! Han fick stränga order om att INTE  ha fest lägenheten då han redan fått klagomål 🙁 . I morse fick jag ett snap från igår kväll  på en mycket glad Paolo med vänner…….taget var….jo i LÄGENHETEN 🙁 .
Vad är det för fel på tonåringar? Jag skulle vilja tillägga i mitt fall, tonårskillar. Hans svar; jag fixar det här morsan…….

Nej om jag skulle ta och kila ner i tvättstugan och hugga tag i berget där nere, finns alltid mycket skoj att hitta på en mulen dag!
Kram på er och sola inte för mycket ni på östkusten:-) .

Con affetto Ceci

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.