VEM JAGAR MIG?….CHI MI PERSEGUE?

ANDAS LUGNT

skocka 2.jpg

KRONÄRTSSKOCKOR PÅ MAMMAS VIS

Godmorgon kära bloggvänner!
Såååå ledsen att det inte blev ett inlägg igår men det tog bara stop.  Jag försöker att intala mig själv att det är ingen katastrof om jag inte ligger på topp hela tiden ( enligt mina egna perimetrar). Den här bloggen är liten och okänd ( än så länge 🙂 ) och jag tror inte att folk sitter som på nålar för att läsa om mitt liv. Sedan måste jag ändå erkänna att jag fått jätte fin feed back av både människor som jag  känner och andra jag aldrig träffat.

Igår blev en en heldag i Uddevalla, denna världsmetropol. Tvättning av bilen ( tack M & A ), IKEA, Biltema och Ica Maxi. Så när jag kom hem sent i går eftermiddag körde vi tjejernas favorit, kronärtskocka på mormors vis. Kokta med smör och salt! Less is More.

Lilla fina mamma fyllde 83 igår. Jag hade varit uppe hos henne med en blomma i torsdags. Jag kommer aldrig att bli en lika fin medmänniska som min mamma. Hon var ( är ) den mest generösa, omtänksamma och snällaste person på denna jord. Saknar dig så innerligt. Hjärtat hennes  är starkt men resten är “off”.

skocka.jpg

MIN TRAPPA

Vem jagar mig som sagt? Hur i hela friden kan man vara stressad och känna tryck över bröstet på semestern när man inte har ett sk..t att göra! Jag fattar inte varför jag fortsätter att jaga mig själv mentalt. Hjärtat slår i 100 knyck och huvudet snurrar. Nu hör det till saken att jag blev diagnostiserad med Menieres sjukdom för 2 år sedan. Jag har en lightare variant tack och lov. Sjukdomen går i skov och just nu är jag inne i ett. Det känns som någon stoppat in en vattenmelon i örat på mig plus att jag känner mig sjösjuk fast jag är största landkrabban på Skaftö 🙁 .

hortensia.jpg

MIN FINA HORTENSIA

Jag försöker att stanna upp, andas och sträcka ut armar och ben för att slappna av. Totalt meningslöst……jag har precis avslutat Mikael Persbrandts memoarer och nu har jag börjat på Fredrik Eklunds andra bok. Kanske dessa två böcker inte var rätt val när min egen sinnesstämning är lite låg, men shit vad jag gillar dessa grabbar! Jag älskar människor som kan både visa svaghet och styrka.

Nu har det mojnat här i Viga, så varför inte ta ett dopp. Jag skall inte sticka under stol med att det är väldigt tungt att vara ensam hela tiden, jag saknar min fine ”  latin lover” som är hemma och jobbar. Han är den förste som säger åt mig att relaxa och den som jag kan dela min bekymmer med till 100 % .

Hoppas att ni får en bra början på veckan och att ni klarar av bättre än jag av att njuta av semestern.

Con affetto Ceci

 

9 thoughts on “VEM JAGAR MIG?….CHI MI PERSEGUE?

 1. Fina syster ❤️ Jag tycker att din blogg är fantastisk och önskar att fler människor hittar den framöver. Det är så få personer på sociala medier som visar hela spektrat av livet och det behövs verkligen 😌 Fortsätt att skriva så här fint och ärligt OCH låt lusten styra dig. Jag vet hur lätt bloggandet kan bli stressande men om man låter skrivandet få vara lite mer kravlöst är det ett fantastiskt forum 🌷

  Stor kram, du är bäst!!!

  1. Saknar dig redan❤️❤️❤️ Tack för din fina kommentar! Nu blir det gymet😱😱

 2. Klokt, emotionellt och välskrivet. Bränn inte ditt ljus i båda ändar, ibland måste du ge avkall på “godheten” men man är som man är, det svårt att ändra sig. Stäng av mobilen i 5 minuter och kör lite yoga då och när du är ensam. Glöm inte gurkmejan, på ICA finns en råsaft med ingefära, köp den. Därefter kanske det viktigaste: spring, spring för livet, spring för hjärna hjärta kärl.
  Din blogg är verkligen fin. Avskalad, stram och stilfull. Försök träna upp teknik och estetik vid fotningen av skorna. Kolla hur proffsen gör i modemagasinen och härma.
  Jag är med dig hela tiden.

  1. Hej Lasse! Tack för en otroligt bra och konstruktiv kommentar. Skall verkligen ta dina tips till mig😊.
   Kram C

 3. Bara sitt och titta utan socialmedia en stund. Nu – strunt i resten. Njut! Kram ifrån Haverdal

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.