FAMILJEN MED STORT F….LA FAMIGLIA CON LA F MAGGIORE

SYSKONKÄRLEK

ceci på trappan.jpg

CECI PÅ VÄG TILL SYRRAN

Godmorgon!
Solen strålar och jag och A skall i väg till Gbg i två dagar. Idag blir det kusinkalas och i morgon är det dags för ballerinan att återvända hem!
Min familj…..alltså jag ÄLSKAR den….vi är som tagna ur en Fellini film 🙂 .
Vi fyra syskon med respektive har faktisk alltid haft en grymt bra sammanhållning. Det är 14 år mellan äldst och yngst men det har aldrig spelat någon roll. Vi är verkligen inte uppväxta i någon typisk kärnfamilj utan som barn var vi typ 2 pseudotvillingar  (brorsorna) och två ensambarn, jag och syrran.

ballrine altan.jpg

BRUNATE  BALLERINOR

Våra föräldrars hem var Sahlgrenska där båda två gjorde ett fantastiskt jobb. Mamma på akuten och pappa på neurokirurgen!
Men i vuxen ålder har vi fyra kids verkligen hittat tillbaka till varandra. I morgon skall vi fira den lilla prinsessan som fyller 40 🙂 .
Hoppas jag får lite bra bilder på den festen!

tiramisu på tallrik.jpg

TIRAMISUN GJORDE SUCCE’

Igår kväll blev det middag ( igen ) hos syrran, tack för det! Jag tog med mig il tiramisu som jag gjort kvällen innan. Måste säga att den blev riktigt bra…..som min dotter skulle sagt ” chi si loda si imbroda” , betyder att; den som ger sig själv komplimanger kommer i långa loppet att göra sig illa…..typ.
Nej nu måste jag packa och väcka den lilla sömntutan. Ha en riktigt fin dag!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.