MORGONRUTINER….LA ROUTINE DELLA MATTINA

SKOPICS OCH BANANPANNKAKA

skor brygga.jpg

God förmiddag!
Ojoj vad seg jag är de här dagarna! Nackspärren hjäper ju inte till precis. Här på västkusten är det tropisk värme idag. Jag har inte badat ännu då jag har satt på “smärtstillande ” plåster på nacken 🙁 .
Men i morse tog jag en liten promenad med “fotosession” då ljuset var perfekt. Tog med mina rosa  BRUNATE mules och fick lite mysiga bilder.

 

Collage rosa skor.jpg

RÅGÅRDSVIK

Att börja morgonen med en liten promenad, eller morgondopp är ju manna för kropp och själ. Att komma ut i friska luften och andas in salt och tång…..livskvalitet, om ni frågar mig.
Sjömannen däremot fick lappsjuka efter 24 timmar och drog tillbaka till Gbg. Vi måste komma ihåg hur vi själva var när vi var 18…..inte sjutton ville man umgås med sina päron 🙂 .

 

bananpannkaka

BANANPANNKAKA MED KVARG OCH HONUNG

Under min lilla promenad i byn i morse tittade jag förbi hos vännerna M & P och blev bjuden på bananpannkaka, inte alls dumt.
Gör så här; blanda mosad banan, ägg, vaniljsocker och en nypa salt. Stek i smör och servera med kvarg och flytande honung. Perfekt som frukost eller mellis!

Nu skall jag upp och lägga mig igen och fortsätta läsa om Mikael Persbrandts otroliga liv. Fantastisk bok, som jag verkligen kan rekommendera 🙂 .

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.