SOM MAN BÄDDAR FÅR MAN LIGGA…….COME FAI IL LETTO, DOMIRAI

IDAG BLIR DET GÖTEBORG

Collage sovrum.jpg

SOVRUMMET PÅ LANDET

Godmorgon!
Uppe tidigt idag då jag skall till Gbg och hämta hem sjömannen. Innan blir det att hälsa på lilla mamma som tyvärr inte mår bra. Hon ligger på ett ett äldreboende som är jätte fint och trevligt i Högsbo. Sen blir det väl att tjinga på pappa också, han är lika briljant som vanligt i knoppen men lite krasslig i kroppen för tillfället 🙁 .
Det måste jag nog säga , att italienarna är bättre än vad vi är på att ta hand om sina nära och kära. “La Famiglia” håller i hop! Men jag har glädjen att ha en underbar och tajt familj här i Sverige. Vi fyra syskon håller i hop och försöker att hjälpas åt så gott det går. Jag bor ju i Italien och syrran i Stockholm så brorsorna får ju ta ett större ” lass”. Tack för det killar 🙂 .

sovrum2.jpg

LAKAN FRÅN UNDERBARA LEXINGTON

Nej NU måste jag hopa in i duschen! Ha en fin söndag!
Jag hejar på Kroatien, ni då?

Con affetto Ceci

 

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.