SOMMARTIDER HEJ HEJ…….CIAO CIAO ESTATE..

DEN BERÖMDA BÄNKEN

bänken.jpg

CECI I SITT ESSE

Godmorgon alla bloggvänner!
Oj vad trevligt jag hade igår! Vi var ett riktigt stort gäng som samlades vid “BÄNKEN” igår kväll. Både barn och vuxna, lite sydeuropeisk stämning faktiskt 🙂 . Jag hade ju inte köpt räkor den här gången utan det blev varmrökt lax med hemgjord potatissallad. Det var inte alls dumt!
Ölen från bordershoppen fick hänga med och som vanligt blev det lite för mycket av den varan för en orutinerad medelålders tant 🙁 .

Collage carate 1.jpg

LITE BRUNATE SKOR

Tro det eller ej, men jag kom iväg till gymet i morse! Efter en timme där hade jag fått tillbaka min energi och kände mig ganska i form.  Blev lite handling på vägen hem, det gamla vanliga….frukost….lunch…middag: Idag är jag bjuden, eller hur var det, bjöd jag in mig själv till syrran på fredagsmys 🙂 .
Lillplutten sover fortfarande så jag passar nog på att ta ett litet morgondopp!

utaikt bänken.jpg

UTSIKTEN FRÅN “BÄNKEN”

Jag känner att det går åt rätt håll, jag speedar ner. Små myrsteg i rätt riktning. Jag VET att det inte är bra att ha ett “stresspåslag”  hela tiden men det är lättare sagt än gjort att trycka på “stoppknappen”. På ett sätt är det lättare i Italien för där är det mer accepterat att ha begränsningar. Man MÅSTE INTE kunna klara av allt själv. Det är ok att ta in hjälp där man inte räcker till. Du behöver inte vara “duktiga flickan” hela tiden………
Nog om detta, nu blir det bad, mat , städ , gym, stryka, blogga, handla, tvätta, socialisera, läsa, simma………skojar bara! Nu blir det RELAX 🙂

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.