TJEJMIDDAG I FISKEBÄCKSKIL…..CENA TRA RAGAZZE A FISKEBÄCKSKIL

FISK, SKALDJUR OCH UNDERBARA VÄNNER

torsk.jpg

SÅÅÅ GOTTT!!!

God förmiddag alla bloggläsare!
Igår kväll hade jag en helt fantastisk kväll på Skaftös bästa restaurang, enligt mig! Ni MÅSTE besöka BRYGGHUSET i Fiskebäckskil om ni har vägarna förbi. Vi var faktisk där och åt julbord i december också och det höll standarden med råge 🙂
Kvällen var ju magisk! Vi är ju inte bortskämda i Sverige med varma, vindstilla kvällar.
Jag tog min vanliga favorit: torsk med klassiska tillbehör som skirat smör, pepparrot etc, kan aldrig bli fel 🙂
V är ett fantastiskt gäng som håller i hop under både sommar som vinter. Vissa har jag känt sedan jag var nyfödd andra har kommit in senare under livets gång, men alla har en stor plats i mitt hjärta 🙂 Tack för att ni finns!

Collage brygghuset.jpg

CECI PÅ BRYGGAN I FISKEBÄCKSKIL

Körde orange outfit igår; klänning HM och skorna givetvis från BRUNATE . Vad händer idag då? Inte mycket! Har redan badat tre gånger och nu är vattnet helt ljuvligt, skulle tro 23 grader. I kväll blir det att spontant dyka upp vid “BÄNKEN” och käka tillsammans med de andra, som lika spontant som jag dyker upp 🙂

Nej nu blir det lite fix här hemma och sen en sväng till stranden tror jag. Det bästa med semester och sommar är ju att man gör ju precis som man vill! Inget gym för mig idag, hade helt enkelt ingen lust 🙁

Tycker du som jag att det kan bli lite stressigt med alla hurtbullar under semestern? Eller är du en av dem…….

Con affetto Ceci

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.