VÄRLDENS MYSIGASTE INREDNINGSBUTIK…….NEGOZIO DI INTERIOR DESIGN BELLISSIMO

LITE EGENTID

röd sko på bordet.jpg

HÖGKLACKAD BRUNATE SANDAL I RÖD MOCKA

Godmorgon kära bloggvänner!
Äntligen hemma igen! Solen strålar och bästa och ( enda ) syster har kommit med familj till ön för att stanna i 2 veckor 🙂 .

Sofia har skrivit att danslägret i Finland är toppen men hon är helt slut på kvällen, skulle tro det, ryska balettlärare är inte att leka med 🙁 .

Collage två fröknar 1.jpg

TVÅ FRÖKNAR 

I går när jag hade lite egentid på väg tillbaka från Landvetter tog jag en avstickare till världens finaste inredningsbutik, Två Fröknar. Om ni har vägarna förbi Rotviksbro, ca 10 min från Torp köpcentrum,  Uddevalla så måste ni besöka denna fina affär. Vägg i vägg ligger restaurangen/caféet STALLGÅRDEN där man kan luncha eller fika efter eller innan shoppingen! BÄSTA KOMBON!

Älskar BRUKADESIGN och skåpen är snart mättade, men man får alltid plats med ytterligare en skål, pajform eller varför inte bara en ny tekopp 🙂

röda skor 1.jpg

CECI RELAXAR I VARDAGSRUMMET

Nu på morgonen måste jag vänta in en tekniker som skall fixa min diskmaskin, som låter som en popcornmaskin 🙁 .
Sen blir det stranden och jobba på brännan som bara bleknar bort för var dag som går! Den här veckan är nog min enda riktiga semestervecka då de båda stora är på läger och det är bara jag och den lilla pedanten hemma!
Nej nu får det bli en kopp kaffe till, sen tror jag att jag skall gå ner i garaget och stretcha lite, nacke och axlar mår inte 100!

Någon som har tips på bra övningar för att mjuka upp och få bort spänningsvärk?

Con affetto Ceci

 

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.