NU VILL JAG HEM TILL ÖA…….VOGLIO TORNARE SULL’ISOLA

FINLAND TUR OCH RETUR

collage sokos.jpg

HOTELL OCH KATEDRAL

Godmorgon kära bloggvänner!
Snart är det dags att återvända till Svedala. Sofia har installerat sig på lägret och jag hoppas att hon får två veckor fulla av slit, svett och mycket kul! Hon är så tuff den lilla tjejen. Men av erfarenhet så vet jag att det är just sådana här resor som formar ens självkänsla och personlighet. Man blir orädd för att hamna i nya och besvärliga situationer för man vet att man fixar det! Min mamma skickade mig en månad till Japan den sommaren som jag skulle fylla 11 och sedan dess har resorna fortsatt. Jag skulle aldrig varit den jag är idag utan dessa erfarenheter! Tack mamma fört att du var så cool och modig!

röd väska.jpg

VÄSKAN MATCHAR HOTELLINREDNINGEN

Bor på ett hotell mitt i Helsinki, som heter Solo by Sokos och det har varit toppen! Igår träffade jag min kund som tyvärr skall gå i pension, så nu blir det att kavla upp ärmarna och leta nya potentiella skobutiker i Finland 🙂

Finland ligger ju en timma före oss så det tar bara 20 minuter för mig att flyga hem, helt ok!
Nej nu skall jag packa i hop och kila iväg och ta flygbussen. För er som inte varit i Helsinki, åk hit ( inte nästa vecka dock för då har Finland annat att tänka på… 🙁 )

Con affetto Ceci

 

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.