MOT FINLAND…..VERSO FINLANDIA

DANSLÄGER PÅ G

SYSKONKÄRLEK

Godmorgon , här kommer ett kort blogginlägg från Landvetter flygplats ( skrivet i mobilen, sorry). Sofia skall till Finland i 2 veckor på ett balettläger. Jag flyger med över då organisationen behövs finslipas ytterligare , plus att jag passar på att träffa min gulliga kund i Helsinki.

Igår var vi ju som sagt och hälsade på Paolo på Känsö. Lika trevligt som varje sommar och pojken var nöjd…..trött men glad! Idag skall de iväg på ” långfärd”, 4 dagar i Gullmarn med allt vad det innebär! Han har “preppat” sjökort varje kväll….. så de borde nå sitt mål!

CECI PÅ FÄRJAN TILL KÄNSÖ

Ha nu en härlig dag trots förlusten igår😔

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.