LATMASKENS DAG…..IL GIORNO DELLA PIGRONA

FANTASIN PÅ “HOLD”

kudde.jpg

KUDDE FRÅN LEXINGTON

Godmorgon kära vänner!
Idag är det mulet här på Skaftö och det var tur det 🙂 . Låg på stranden hela dagen i går och det har fått sina konsekvenser.
Idag skall jag försöka få bort alla 1000-tals döda insekter som fastnat i lacken på bilen under resan. Min man älskar att tvätta våra bilar, han gör det typ varje söndag 🙁 . Jag däremot föredrar att kolla Netflix…..

Ikväll skall jag ha gäster men jag gör det enkelt för mig, det blir räg med tillbehör!
Bloggningen är lite som att gå till gymet för mig….jobbigt innan men superkul under tiden och efteråt. Skall det vara så? Sedan får jag en otrolig tillfredsställelse när jag lyckas att ta ett riktigt bra kort. Det är det där med ljuset 🙁

new enland vardagsrum 1.jpg

ÄLKSKAR NEW ENGLAND STYLE!
BILD:PINTEREST

Jag har försökt att inreda sommarhuset i den här underbara inredningsstil. Sobert och stilrent men ändå cosy….det gillar jag.
Nej kära vänner om jag skulle ta tag i alla måsten nu då……

Vad gör ni en mulen dag på semestern?

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.