TUKROSA DRÖMDUKNINGR……PARECCHIARE CON IL TURCHESE

SOMMAR 2018

turkosa ljustakarMYS PÅ STRANDEN

Godmorgon kära bloggvänner! Nu har jag äntligen landat i mitt älskade Rågårdsvik. Här mitt i Bohuslän är min farmor född så det är min 45:e sommar jag tillbringar här och jag vill inte vara någon annanstans!

Collage turkos dukning 1.jpgHAVET INSPIRERAR

Jag slog personligt rekord och rullade in på parkeringen i går kl 13.00, ca 30 timmar från start med övernattning i Puttgarden. Tjejerna har varit exemplariska och såå goa och glada. Redan igår kväll var de ute på “sjön” med sommarkompisarna.
För våra barn har somrarna i Sverige varit fundamentala, både vad det gäller språket och kulturen.
Vi älskar alla att komma hit även italienaren har aldrig velat semestra på annat håll de 23 år vi varit tillsammans 🙂

 

77ce7f403f25d273922b1e093a53fad2-1.jpgEN RUFF VÄSTKUSTDUKNING

I dag blir det att packa upp, handla och ta det allmänt “chill”. Lugnet börjar infinna sig i kropp och själ.
Jag har redan morgondoppat och det är ju som att få en elektrisk stöt! Men jeflar vad man vaknar till liv!

Ha en fin måndag!

Con affetto Ceci

 

FOTO:PINTEREST

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.