DEN HELIGA TRAPPAN…..LA SCALA SANTA

SISTA KVÄLLEN MED GÄNGET

scala santa

SCALA SANTA DI MOLTRASIO

Godmorgon vänner!

Det är tidigt och jag skall köra Paolo till flygplatsen. I dag återvänder han till Gbg för han måste infinna sig på KA 4  torsdag kl 07.30 för att ta båt ut till Känsö och Sjövärnskåren: Jag och flickorna tar bilen lördag morgon 🙂

Vi tog en promenad ner i går kväll  via ” scala santa” för att äta pizza på Lido di Moltrasio. Super goda pizzor, tunna och frasiga som jag gillar!

lido 3

PIZZA ITALIA; POMODORINI, MOZZARELLA E RUCCOLA

Jag vet inte men jag har alltid en illusion om att vi skall ha den där trevliga familjemiddagen  ute på restaurang. Tyvärr slutar det oftast med att ungarna bråkar och är sura….. händer detta bara mig eller?

månen i moltrasio

MÅNEN SPEGLAR SIG I SJÖN

På väg tillbaka hem, så lyste månen upp sjön och det var så vackert att man nästan tuppade av! Nej nu blir det Bergamo sen hem och packa….jippi!

Con affetto Ceci

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.