EN VILODAG VID COMOSJÖN…..UN GIORNO DI RELAX SUL LAGO DI COMO

ATT INTE KUNNA VARVA NER

peaceful-442070__340.jpgDET HÄR ÄR INTE CECI

God morgon kära bloggvänner! Hoppas att ni mår bra och redan varit ute på den dagliga power walken 🙂 .Finns det hurtigare människor än svenskarna på semestern?

Själv har jag en vilodag idag och med det menar jag att jag inte behöver ut och flänga förrän kl 19.00. Sedan står ju lunch, tvätt, maila etc på programmet men jag tar det chill som ungarna skulle sagt!

Jag kan INTE varva ner och detta är ett stort problem. Vet att yoga skulle vara manna för mig men det funkar bara inte! Provat en gång och då tänkte jag  hela tiden på vad jag skulle laga till lunch den dagen 🙁

cropped-img_e50107.jpg

UTSIKTEN FRÅN CECIS BALKONG

Att bo så fantastiskt som jag gör ger ju alla förutsättningar att känna lugn och frid i själen. Mitt STORA problem är att jag inte lever i nuet utan alltid är ett par dagar/veckor i förväg. Detta mina vänner är inte sunt!

Jag tror att som med precis allt annat så ”  gör övning  mästaren”, man måste göra små förändringar varje dag och inte sätta för höga mål! Sure…..vem fixar den biffen?

white boots.jpgSOMMARBOOTS I VIT MOCKA

Just nu håller jag på att förbereda mig inför mässorna i augusti/september. Vill få ut alla inbjudningar och boka så många möten som möjligt innan jag åker till Sverige! Jag vill kunna  njuta av Skaftö hela juli 🙂 .

Är ni bra på att varva ner? Har ni några enkla tips till Fru Galli?

Con affetto Ceci

 

 

2 thoughts on “EN VILODAG VID COMOSJÖN…..UN GIORNO DI RELAX SUL LAGO DI COMO

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.