HON HAR BLOMMOR I SITT HÅR……LEI HA FIORI NEI CAPELLI

GLAD MIDSOMMAR

Collage midsommar 1.jpgCECI OCH HENNES  3 ” AMORI”

Godmorgon kära bloggvänner och glad midsommar! Det är med tungt hjärta jag sitter här vid datorn idag då familj och vänner är samlade på mitt älskade Skaftö för att fira midsommar tillsammans.

Riktigt seg dag då jag ytterligare en natt fick åka runt i Como och samla in kidsen. Nu har jag sagt BASTA……måste vila upp mig inför Sverigeresan.

rosa blommor.jpgDUKAT TILL FEST

Jag har inte varit hemma över midsommar på 4-5 år tror jag. I och med att ungarna växer och det är slutexamen i juni och Paolo som flyttat till Sverige och vill komma till Italien direkt efter skolavslutningen!

En gång i tiden var jag super duktig med anordna sillunch här i Italien men de senaset åren har det inte blivit av! IKEA har slutat att ta in ansjovis……Fy på er 🙁

Collage CERNOBBIO 1.jpgTRISS I ROSA SKOR

I går var det en lyckodag för mig. Min bästa vän och följeslagare sedan 22 år kom tillbaka till Italien efter 2 veckor i Stockholm. My one and only ” Gunilla” 🙂

Vi träffades nere i Cernobbio och småtjejerna fick varsin “gelato” medan vi tog en aperitif.

Jag passade på att ta med mig lite BRUNATE skor som vi plåtade nere vid sjön. Tre par rosa skor: en stövlett i mocka, en “mules” i pärlemonappa och en i lack!

Idag fyller “nonno” år så då blir det firande med tjocka ( tvärtom smala 🙁 ) släkten.

Ha nu en underbar midsommar och ät lite sill o potäter även för Fru Galli!

Con affetto Ceci

 

 

 

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.